Wie zijn wij?

vanAmen-logo-korendijkSinds 1998 heeft Van Amen Schilderwerken kleur en bescherming gegeven aan allerlei objecten, zoals kantoren en woningen, hoofdzakelijk in de Hoekse Waard. 
De tijden veranderen, Van Amen Schilderwerken echter niet…

 

 

Natuurlijk, we gaan met de tijd mee, maar als het om kwaliteit gaat zijn we geen spat veranderd. Zo was het toen, zo is het nu. 

Eigenaar Fred van Amen is opgegroeid in Piershil, een plaats in de gemeente Korendijk, op het eiland de Hoekse Waard. Na meer dan 20 jaar ervaring en voor verschillende vakbedrijven te hebben gewerkt, zijn wij, mijn vriendin Mirjam en ik sinds maart 1998 een zelfstandige schildersbedrijf gestart in Piershil. Het is elke dag opnieuw een uitdaging om volgens de wensen van de klant de opdrachten uit te voeren. Wij staan garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Schilderen is een vak en wij werken daarom alleen met gediplomeerde schilders met passie voor hun werk. 
Met een groot deel van onze klantenportefeuille hebben we dan ook al een lange relatie. Iets waar we oprecht trots op zijn.Het bedrijf en onze visie.

Bij de start van ons bedrijf in 1998 was de hoofdactiviteit voornamelijk binnen- en buitenschilderwerk. Momenteel kunnen wij u een uitgebreid pakket van diensten bieden om uw woning of bedrijfspand in optima forma te brengen en te houden, waaronder klein timmeronderhoud, loodgieterswerk enz.

Bij al onze activiteiten staan vakmanschap en kwaliteit voorop, samen met een klantgerichte benadering. De lijnen tussen de klant en de leidinggevende houden wij het liefst zo kort mogelijk, zodat u altijd weet wie u moet benaderen als u vragen heeft. Het spreek vanzelf dat wij werken met professionele producten, afgestemd op de verschillende situaties. We volgen de ontwikkelen in onze branche op de voet en spelen daar op in. Dit geldt voor materiaalgebruik, maar ook voor veiligheid en gezondheid. Als het mogelijk is, maken wij gebruik van afscherming, zodat we het gehele jaar kunnen doorwerken. En we gebruiken materialen die bij de seizoenen passen. Altijd met oog voor een perfect resultaat.

Aandacht voor de wensen van de klant is daarbij voor ons een voorwaarde om te komen tot een eindresultaat, dat beantwoordt aan de verwachtingen. Dit valt onder andere af te leiden uit onze werkwijze bij het uitbrengen van een goede en overzichtelijke prijsopgave.

Om het voor de klant aantrekkelijk te maken in de winterperiode schilderwerk uit te laten voeren, geven wij een aantrekkelijke winterkorting voor werk dat uitgevoerd wordt vanaf december tot maart.

Even goed om te weten

Wij behalen ons voordeel t.o.v. grotere schildersbedrijven door onze lagere kosten en wat belangrijk is, een aanspreekpunt. Bij grotere werken kunnen we collega’s inhuren zodat het karwei niet te veel tijd in beslag neemt. Wij weten hoe we een werk moeten aanpakken zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Dit alles maakt het dat wij een verantwoorde en concurrerende prijs kunnen bieden aan bedrijven en particulieren.

Profiteer nu van het verlaagd BTW-tarief

Profiteer nu van het verlaagd BTW-tarief voor binnen- en buitenschilderwerk aan particuliere woningen, die ouder zijn dan 2 jaar, mogen wij u een verlaagd BTW-tarief van 9% in rekening brengen. Ook het aanbrengen van behang valt binnen de regeling.
12 Procent voordeel. Het reguliere BTW-tarief is 21%. Als u in aanmerking komt voor het verlaagde tarief betekent dit dat de kosten van de opknapbeurt van uw huis dus duidelijk lager uitvallen. Dat is natuurlijk een aantrekkelijk verschil.