Wat doen wij?

Binnenschilderwerk

Van Amen Schilderwerken maakt er iets moois van. We hebben vele particuliere klanten, maar ook bedrijven. U denkt misschien dat een schilder alleen maar schildert. Nee, hij of zij doet nog veel meer. Elke wanddecoratie die u maar bedenkt kunnen we voor u verzorgen. Een aantal voorbeelden zijn: behangen, decoratieve wandafwerking, aanbrengen van structuur, plakken van glasvlies. 

Met al deze werkzaamheden hebben we veel ervaring. Natuurlijk kunnen wij u ook deskundig advies geven over kleuren, materialen of toepassingen daarvan. We doen dit graag, want wij vinden dat gewoon vanzelfsprekend. 

Alleen maar verfproducten van topkwaliteit. Voor het binnenschilderwerk in uw woning, bedrijfspand of instelling maken wij uitsluitend gebruik van professionele en milieuvriendelijke verf op waterbasis. Deze verfproducten zijn afkomstig van bekende fabrikanten zoals: Sigma Wijzonol, Veveo, Trimetal, Sikkens en andere A merken. Door de combinatie van het vakmanschap en het gebruik van kwaliteitsproducten zult u zien dat er een perfect resultaat wordt behaald.Korting

Is uw woning ouder dan 2 jaar? Dan geldt het lage BTW tarief van 9% in plaats van het normale BTW tarief van 21%. Soms kan het dus verstandig zijn, net nog heel even te wachten met het laten uitvoeren van het schilderwerk, want dat voordeel is toch maar mooi meegenomen!

Binnenschilderwerk laten uitvoeren?
Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan. U kunt uw schilderwerk voor binnen het hele jaar door bij ons aanmelden. Wij plannen uw opdracht dan zodanig in dat u altijd zo optimaal mogelijk profiteert van het BTW-voordeel.

Buitenschilderwerk

Goed buitenschilderwerk een sieraad voor uw pand.
U wilt natuurlijk dat uw woning, bedrijfspand of gebouw er piekfijn uitziet. Goed verzorgd en mooi schilderwerk geeft in de eerste plaats een prachtige uitstraling. Maar om die mooie uitstraling te behouden is goed onderhoud van het schilderwerk van groot belang. Ook voor de levensduur van met name hout, is het onderhoud van het schilderwerk erg belangrijk. Verf heeft namelijk ook een goede beschermende functie tegen allerlei weersinvloeden. Daarom gebruiken we alleen maar professionele producten in de voorbehandeling en afwerking van het werk. 

Jarenlang niet meer omkijken naar het buitenschilderwerk?
Dan is een onderhoudsbeurt bij Van Amen Schilderwerken misschien wel een goede optie voor u. De prijs die u daarvoor betaalt, is afhankelijk van de staat van onderhoud. U betaalt dus nooit te veel, terwijl u er wel van verzekerd bent dat uw onroerend goed wat schilderwerk betreft goed wordt behandeld. En dat is uiteindelijk weer gunstig voor de waarde van uw pand. Interesse? Vraag eens naar de mogelijkheden bij ons.

Advies?

Van Amen Schilderwerken denkt graag met u mee over kleuren, productmogelijkheden en onderhoudsbesparing. Zo ontstaat er in samenspraak met u een prima plan van aanpak.

Wandafwerking – behangen – sausen

Behang is helemaal “in”. Een hele kamer, een wand of een deel van de muur. Talloze soorten, kleuren, afmetingen, effen, met een print, een streep, een dessin of heel design. Het is allemaal mogelijk. Maar of het behangen nou zo leuk is om te doen, is nog maar de vraag. Wij hebben de oplossing: u kiest het behang uit en wij zorgen ervoor dat het netjes wordt aangebracht. 

Diverse technieken en methoden voor de wanden en plafonds van uw woning of bedrijfspand: het toepassen van papieren behang, al of niet stripbaar, vinylbehang, glasvlies scanvlies enz.

Sausen van muren en plafonds, i.s.m. de stukadoor kunnen wanden vóór het sausen strak gemaakt worden, het aanbrengen van structuurverven of andere decoratieve technieken, het aanbrengen van structuurmuurverven of het toepassen van kwartsverf, waardoor uw wand of plafond het aanzien krijgt van fijn schuurwerk.

En… met het lage BTW-tarief kan het voordeliger uitpakken dan u denkt.